Så tråkigt man kan ha..

Haft så himla tråkigt att jag nästan somnat den senaste halvtimmen, men så tog jag mig friheten att puffa typ alla på min vänner-lista på facebook och nu har jag mycket roligare! :D
Men tänkte liva upp det ännu mer nu när idol börjar med glass o allt :)


Shopping

Igår var jag och familjen på Thun's, en affär ganska nära oss och där köpte jag.. eller mamma ett par jeans åt mig och min syster + ett par skor till mig :) Sen fick jag hem min skjorta från HM idag, en blå/rutig. Ville egentligen nu ha en röd, men fick iaf en skjorta :P


Transformers

Nu sitter jag och kollar på Transformers, tyckt att den verkat jättetöntig förrut men den verkar rätt okej faktiskt..


Maja skriver..

hcsdfwerxzB hjiijexxgg xzgxz E


Kräftor

Idag blir det kräftor och räkor till mat :D Har inte ätit det alls det här året eftersom pappa är allergisk och nu är han i Italien.. Lite surt faktiskt, vill också åka dit!


Varför?!

Varför hamnar man alltid på facebook när man ska göra läxor? Det blir som ett beroende!


Skolfoto

Idag knäppte vi skolfoto. Shit va jag kommer se hemsk ut på enskilda fotot, var knappt beredd eller hade puffat upp håret! Men på gruppfotot gick det väl okej, men kommer fortfarande se hemsk ut! Gör jag alltid på kort :P

Sen gick brandalarmet i skolan på engelskan så typ alla skrek för att de blev så rädda! Skitkul :D Så det tjöt riktigt mycket och min huvudvärk förvärrades ännu mer!

Men nu sitter jag och pluggar till hantverks-provet på fredag, kände att det var dags att börja :P

men detta hade jag på mig idag, mina skinn leggins, ett vitt linne med tryck på och den genomskinliga khakigröna skjortan :)


Shopping.. igen

Köpte denna idag, så himla snygg! Perfekt att ha till genomskinliga blusar, spets tröjor och till stora linnen :)


Shopping

Idag slutade jag tidigare :D för att våran engelska och svenska lärare var sjuka. Så slutade vid halv tolv och gick och shoppade lite med Erika. Blev en genomskinlig khakigrön skjorta från HM. Måste köpa en blå imorgon!


Flätor

Gjorde även en till fiskbensfläta på min syster i förrgår tror jag, den blev riktigt bra tyckte jag!

Fortsatte då på den inbakade:

Gjorde även en flät-krans igår på min kompis Elaine:


Fler/Mer bilder

Här kommer lite fler bilder från igår :)
Niclas, Nea och Elaine

Frida

Nea och Jag.. Kolla min grymma tröja btw, Born to succeed :D

Och en bild från imorse, lite trötta kanske..


Lasergame!

Nu har jag vart och spelat lasergame med Niclas, Nea, Frida och mig själv.. Elaine kunde dock inte med, men hon är hemma hos mig nu :) Snart ska vi laga mat, tacos :D och sedan ha filmkväll, med How I met your mother och skräckfilmer!
Team awesome med mig och Nea !

Team loosers med Frida och Niclas

Fler bilder kommer senare.


Flätteknik

Idag höll vi på med flätteknik på hantverket och då skulle vi göra inbakade, utåtbakade, fiskbensfläta och kransflätor typ. Har aldrig kunnat eller gjort något av dem! Så det var jättesvårt i början, men till slut gick det ganska bra faktiskt :) Här kommer några bilder:
Kransen:


Gjorde även på min mamma och min syster:


Och fiskbensflätan gjorde jag på mig själv:

Har ingen bild på en utåtbakad fläta på min mobil, men den kmr väl senare. Är väldigt nöjd med dem iaf, det är ju ändå första gången jag nånsin gjort någon :)


Längtar*

Gud så jag längtar till helgen! Ska spela lasergame med ett par gamla vänner, ska bli så himla kul! :D Har verkligen alltid velat prova. Efter det ska alla hem till mig och ha en "How I met your mother" kväll haha! Älskar det programmet och Barney såklart ♥

Fick sluta tidigare idag också, yes! Så gick och köpte vampyr-tröjan, men den andra tröjan såg så konstig ut så köpte inte den.


Tänkte fresta er lite med dessa också, bröd fyllda med nougat kräm :D



Skolan

För övrigt i skolan gick jag till kvart i fem.. kul! Missade bussen trots jag sprang till den och fick stå och vänta på nästa. Men jag kollade på lite kläder under våran lite extra långa lunchrast och hittade två jättesnygga tröjor på GinaTricot.

Älskar den första såklart! Allt som handlar om vampyrer ;) Den andra var så himla gullig och har velat haft en sån tröja :)


Graffiti naglar

Idag på hantverk så hade vi mest teoretiskt, ska även ha ett prov om hud och hår nästa fredag.. Men efter det teoretiska så gjorde vi lite praktiskt och målade varandras naglar på skoj bara. Och jag fick det nya nagellacket Graffiti nails som spricker upp på nageln och bildar ett mönster.



Fin va? ;)


Ny header

Nu har jag fixat en ny header, fast har bara ändrat bilden haha :P Vad tycks?



Kulturnatten

Va på kultur natten i lördags i Uppsala med min kompis Linnea. Åkte in och åt mat på en kina restaurang och sen lodade vi runt lite, åt sockervadd, så himla gott! Lägger upp bilder senare, har inte lagt in nån än.
Men efter det åkte vi hem till Linnea och spelade monopol och sjöng julsånger, tittade på skräckfilm där jag somnade under halva filmen. Har ingen aning vad den handlade om xD

Men nu ska jag gå och lägga mig.. Natti natti! ♥


Dagens outfit

Här är min outfit för idag. Hade en kjol som jag köpte på hm i onsdags samtidigt som jag och min syster köpte en present till mamma, ett par öhängen och ett halsband. Som hon älskade också :)
Blev en hel HM outfit, haha :P




Dagens!

Hej hej! Idag hade vi bara två lektioner, hantverk och datakunskap. På hantverket fortsatte vi hålla på med ögonbryn och idag fick jag mina fixade av Erika, dem blev jättesnygga! Så mycket bättre än mina hemska oplockade som jag hade förrut. På datakunskapen fick vi sluta tidigare :D


En bild från mitt fönster i morse, värsta fina solen!


Grattis mamma!

Idag fyller min kära mor år! Så ett stort grattis till henne :D ♥
Så ikväll blir det kakor o muffins! :D


Idol ♥

Snart börjar idol! Gillar bara att kolla på alla auditions för att se alla människor som absolut INTE kan sjunga göra bort sig :D
Ladda med lite popcorn så är min kväll fulländad :)



Kanoon!

Imorrn ska vi åka kanot på idrotten! Fan va kul :D Ska tvinga ner Erika, mohaha!


Hade ingen bild, så ni får njuta av den ägigaste fyriströjan ;D



Veckan

Igår så kom min syster och systerdotter Maja ♥ och hälsade på :D Och på hantverk i skolan så lärde vi oss att tvätta hår. Var väldigt kul, men svårt.
Och idag åp hantverk har vi rengört huden. Riktigt skönt, va typ massage :D Ska öva sen på min syster, så jag lär mig bättre.

Senare idag så var vi ute och lekte lite med Maja och gick ut med våra hundar :)


Fler bilder på Maja kommer senare kanske..


Datakunskap

Sitter i skolan och har datakunskap.. kul, men får sluta en hel kvart tidigare :D

RSS 2.0