Ringar

Här är ringarna som jag fick den första advent + mina "anti jul-stress piller"..

Smått halloween inspirerade eller? Men älskar huggtänderna!




1 vecka kvar..

.. tills jag fyller år :D Äntligen 16 år gammal! Glädjehopp*


Nejmen vadå fryser ?

Sitter här i mössa, halsduk och tjocktröja. Inte undra på.. det är ju 20 minus ute! :o Är det bara jag som tröttnat på kylan? Älskar snön men hatar vinterjackor, jag ser så himla fet ut i dem!



Nu drar jag till skolan..

Ha en bra dag! :)

Första advent

Idag var det ju första advent också, så drack lite glögg och åt lussebullar med familjen nyss och fick ett "adventspaket", en present jag och min syster får varje advent. Fick ett par grymt snygga ringar och tja.. anti julstress-piller. Är egentligen bara vanliga smarties i, så inga riktiga piller :p Lägger upp bilder imorrn eftersom sängen lockar för mycket.

God natt! :)



Don't be jealous..

Fick denna av pappa i fredags eftersom han har vart på nån kryssning med julbord.. Iaf, den var vääldigt god! Men har faktiskt inte ätit upp den än (!)

Ignorera cp-fingrarna


Bio, Harry Potter

På kvällen skulle vi kolla på Harry Potter, dödrelikerna del 1. Men blev lite försenad för att killen på Max var j*vligt seg att ge ut våran beställning, så sprang till bion tio min försenade.. men vi missade inget som tur va.
Filmen var ganska dåligt egentligen, den hade ingen riktig handling och kändes jättekort.. men när nästa del kommer ut så lär filmen verka myket bättre.

Aja, nu ska jag umgås med Markus, Elaine, Frida, Linnea... och Niclas. Filmkväll hemma hos mig och en jättehemsk utmaning väntar, man ska hoppa och rulla runti snön i bikini. KALLT! Men jag ska göra det iaf :D


Gårdagen

Igår så sminkade vi på hantverken, jag sminkade på Erika och Erika sminkade på mig. Blev riktigt nöjd med resultatet på Erika och jag fick en jättesnygg grön ögonskugga.




Här sitter jag..

..duktig som jag är, stannde jag kvar på datan fast jag inte behövde, har excel-prov nästa vecka så tänkte att det kunde vara bra att stanna kvar och öva. Haha, nejdå! Äger på excel, men måste vänta på att mamma och syster Josefin ska komma till stan och hämta mig.. sen blir det att shoppa lite julklappar och äta på Max! :D


Bio kväll

Idag ska jag, bäst som jag är, kolla på den senaste Harry Potter filmen på bio! :D Vet inte om jag bloggar innan filmen, men när jag kommer hem så blir det massa bilder :)

Men nu ska jag ha data... kul!


Glömde att säga...

... att jag var ledig idag! :D

Vi hade inte matte, vår enda lektion idag så det var riktigt skönt med sovmorgon måste jag säga iaf!


Tinnitus!

Asså jag skojar inte! Jag har haft tinnitus i jag vet inte hur länge! Typ 15 min, en kvart eller nåt :o Normalt ? I don't think so..

Hade bara lust och säga det..


Julafton

Sitter i skolan nu och har lunch, med en glömd mobil som är hemma.. saknar* Men insåg också precis att det är en månad kvar till julafton! Men jag fyller såklart år innan, 7e december så smäller det :D Fast har ingen aning vad jag önskar mig, bara dyra grejer som jag vet att jag inte kommer att få :(

Men nu kallar skolarbetet, hej då!


Helgen - lördagen

I helgen var ju min syster och systerdotter här :) Och vi hade lite kul och gick ut och lekte... Ja, jag leker fortfarande i snön! Det är tillåtet när det finns ett litet barn i bilden.

Från vänster: Syster Melinda, systerdotter Maja och syster Josefin

Finaste (not) snölyktan


Och till slut en ful bild på mig, helt ofixad och allt. Och nej, det där är inte min nya vinterjacka..


Rolig dag...

På idrotten får man en boll i ögat dårå, börjar gråta och det svider i ögat som f*n! Det svullnar även upp lite, tur att det gått ner nu! Sen när man ska åka bussen hem är det total storm, blåser jättemycket och typ 5 minus! Tänk sen när det är 20 minus liksom! Och bussen är såklart försenad dårå och jag får vänta sammanlagt 30 minuter på bussj*veln! Tur att man har en vinterjackan iaf. Rolig dag.. I think not.


Skola...

Sitter nu i skolan och har svenska.. dör snart, eller har redan dött, är så himla trött! Och går till halv fem idag liksom! Kmr somna stort sen när jag kommer hem iaf. Men förlåt att jag inte bloggat på hela helgen förresten, har verkligen inte orkat! Men idag ska jag försöka få upp några bilder från min oj-så-roliga helg.. jorå, den har vart rolig :) Har vart med min kompis Elaine och min systerdotter och syster har kommit på besök :)

Men nu kallar skolarbetet som går bakåt isället för farmåt..


Ny vinterjacka och fredagsmys

I förrgår kom min vinterjacka, äntligen! :) Den sitter ganska stort och löst även fast det är en 32/34a. Fast tur att man kan dra åt i midjan, fast också dåligt att den är längre än vad jag väntat. Men riktigt snygg färg iaf! Har ingen bild just nu, men fixar snart :)

För övrigt sitter jag och har fredagsmys med min familj, sitter och kollar på idol :) Jay eller Minnah ska klart vinna! Har precis gjort glögg och jag får riktiga julkänslor verkligen, med snön och allt :) Fastän det är lite jobbigt med snön redan nu, halkar hela tiden på gatorna! Men nu ska jag sitta och hålla tummarna på att Jay och Minnah får vara kvar i idol! Ha en bra kväll :)



Engelska

Sitter i skolan och har engelska, men ska läsa en bok, så gick till biblioteket och skulle låna twilight på engelska.. men såklart fanns den ju inte! Typiskt asså! Har visserligen redan läst boken på engelska och svenska så tyckte det verkade roligare att sitta vid facebook och blogg istället :)
 


Top model

Nu laddar man upp för Top model med muffins från fars dag :D


Shopping

Idag blev det ju shopping efter skolan med Erika och Frida i totalt snö-oväder! Snöade massor, men som tur fäste inget på marken eftersom det var så blött. Här är iaf det inhandlade under dagen: En rosa spets tröja, en vit tub halsduk och en vit basker mössa :)

Här är en bild på tröjan, samt de gröna khaki färgade legginsen som jag köpte i torsdags :)


Skoldags

Nu ska jag snart åka iväg till skolan. Orkar verkligen inte med nu snart, alla läxor driver mig till vansinne! Tur att det snart är jullov.. men såklart kommer min födelsedag före :D Den 7:e december smäller det!

Efter skolan blir det lite shopping, igen :D Tänkte köpa lite nya halsdukar och en mössa som matchar min nya vinterjacka som ska komma i veckan :)

Ha en bra dag!

Jackan är från Halens.se


Fars dag

Idag var det fars dag, så jag och min syster bakade muffins med glasyr och allt till honom :) Inte dem snyggaste, men goda var dem iaf!



Snölykta

Igår gjorde även jag och min syster Josefin en ljuslykta av snöbollar :) Fin va? :)
Med blixt:

Utan blixt:


Utedag

Idag var jag ute med mina systrar, Josefin och Melinda och min systerdotter Maja. Maja tyckte det var så kul att leka i snön och åka pulka såklart :) Byggde även en liten snögubbe, som Maja slog bort huvudet av..




Shopping och utvecklingssamtal

Igår hade alla på skolan utvecklingssamtal, så då var man ledig hela dagen, hade en rejäl och härlig sovmorgon :D sedan hade utvecklingssamtal kl. 15. Men innan shoppade jag såklart, har knappt gjort det hela oktober :o Men det blev bara ett oversize spetslinne och ett par khaki gröna leggins. Beställde även en rosa blus och ett brunt knytskärp när jag kom hem, eftersom jag inte hittade dessa i butiken.

Blusen som jag beställde, provade den förut i vit. Snygg va? :)


Utmaningsdag

Tänkte att det var dags att kicka igång bloggen igen ;)
Här kommer några bilder från utmaningsdagen som jag pratat om.. Men finns inte många bilder från själva utmaningarna vi gjorde, bara videos och dem är föör pinsamma!

Hemma hos Elaine; Nea

Min outfit för dagen

Hemma hos Elaine; Nea och Jag

Från vänster: Elaine, Markus, Nea, Niclas

Otroligt sociala; Markus och Nea

Markus ville inte va med på kort alls asså!



Killarna skulle sminka utan att se i en utmaning, gud så vi skrattade :D här är resultatet gjort av niclas:

Och av Markus:


RSS 2.0