Hemma hos Elaine

Nu sitter jag hemma hos Elaine med Niclas, Markus och Linnea. Snart ska vi dra till Linnea och kolla på skräckfilm och göra lite utmaningar.. Bilder kommer.


SNÖ?!

Var i östhammar igår och när jag väntade på bussen så snöade det! I oktober liksom! :o Hur tragiskt är inte det?
Måste ladda upp med en gigantisk dunjacka i vinter, thats for sure!


Tandläkaren

Sitter i skolan och har engelska, men fattar inte vad vi ska göra.. facebook med andra ord :D Orkar verkligen ingeting idag! Och idag ska jag till tandläkaren, så kommer inte hinna med att göra mina tre läxor till den här veckan! Älskar verkligen tandläkaren annars, skolan förstör allt asså!


Engelska

Nu sitter jag och har engelska, ska egentligen skriva nån grej haha :P Fick sitta vid datan på svenskan också, ganska grym tisdag asså! Synd att man går till typ halv fem bara :(

Vann tipsrundan från Fyrisdagen tillsammans med Erika också! Fett grymt, ska gå och hämta mitt pris, något presentkort, efter engelskan :D

Men ska gå på nån marknad i uppsala sen och förhoppningsvis fixa lite godis :D


Promenad och bok

Jag tog en liten promenad, det var skönt, blåste lite, kallt. Men nu ska jag sätta mig och läsa en värdelös bok till skolan.

Jag vet, så kreativt inlägg !


Promenad

Funderar på att ta en liten promenad, men orkar jag ? Det är ett härligt höstväder iaf :)


Hårfärg

Okej, hårfärgen blev röd! Velat ha det forever asså! Fast blev en mycket mer intensivare röd där min utväxt var och mörkt på längderna, men mycket fint ändå :)


Bilderna är tagna från http://slukarna.blogg.se/


Hårfärgning

Snart ska jag åka iväg och klippa håret och färga hos min syssling Jennifer som går frisörlinjen på Fyris. Blir säkert superfint :) Men tänker inte säga vilken färg det blir ;)


Fyrisdagen

Imorrn är det fyrisdagen och det komer tydligen va massa saker på schemat, typ förläsningar och speeddating, haha! Så himla klockrent, speeddating liksom :P Men sovmorgon får man och slutar tidigare :D


Höstbilder

Här kommer höstbilderna från i lördags :)









Här var några bilder på alla oss, fina bilder blev det :)
Min nya jacka från HM

Mina nya boots från skopunkten :)

Lite bilder när vi va hemma hos Elaine :)

Vi åt supermumsiga rulltårtebitar, haha :)


Hemma hos Elaine

Nu är jag hemma hos Elaine och planerar snart att äta något och sedan drar vi ut och knäpper några härliga höstbilder :)
Ni får se dem sen när jag kommer hem och lagt in dem på datan.


RSS 2.0