Egoina

Haha, älskar hennes humor!



Västerås

Har precis kommit hem från Västerås där jag och familjen har hälsat på min syster och systerdotter, sedan åkt och firat mitt kusinbarn, samt kollat på min kusins nya hus :) Sen åkte vi hem i lite spöregn och nu sitter jag här och käkar nougat bitar så jag mår illa.. borde sluta äta, men det är så gott!


Jag och min syster som inte vill vara med på bild..


Tråååk!

Det finns seriöst ingenting på tv, som är bra iaf! Får väl kolla på lite one tree hill ♥ på datan :D Kanske lägger till lite muffins och glass, mums!



Ettornas dag

Idag var det ettornas dag där hela klassen gjorde typ lekar tillsamans, både roliga och några rätt korkade :P Sen pratade elevkårens ordförande (en skitsnygg kille!) om lite allting, slaget mellan rosendal och fyris.. verkar helt psycho, men roligt :P
Han pratade även om att man kunde bli medlem för tio kronor och få nåt kort som även ger rabatt :D Men man behövde inte komma till några möten och man fick köpa den fetaste snyggaste tröjan för 40 kronor istället för 70.


Älskar den ♥


Wörd och passvörd

Hej hej! Igår hade vi lite allting och slutade dagen med datakunskap där läraren uttalade word och password med ö, hon var lite rolig :P

Idag hade halva klassen (B-gruppen) estetisk verksamhet så vi fick gå lite längre.. Där höll vi på med färglära och målade med vattenfärg :D Superkul!

Imorrn är det ettornas dag :) Då är alla tvåor och treor lediga för att alla ettor ska lära känna varandra, kan äntligen klä mig lite slarvigt då :P



Skoola!

Idag har man gått andra seriösa dagen i skolan, den gick också bra :) Pratade lite med en tjej som heter Jennifer och bytte typ nr med alla.



Bjuder på denna bild ;)


Fångarna på fortet

Just nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet :D Mins när jag kollade på det när jag var liten, nostalgi!




Ännu en dag

Nu den första riktiga skoldagen avklarad! :)


Helgen

Hello! Igår var hela familjen på dreverklubbens familjedag.. jättekul! I hållnäs låg det, världens ände även kallat! Pappa släpade med mig, mamma och min syster. Alltså ingen sovmorgon :( Pappa vann iaf första pris på ett lotteri, en hundväst värd typ 4000! :O Så det var väl värt att åka. När vi kom hem hade min syster, hennes pojkvän och min systerdotter Maja kommit! Blev så glad att se henne!

Och idag kom några släktingar och firade min syster som fyllde år i tisdags. Grattis i efterskott till henne! :D Sen åkte Maja och min syster hem igen, men dem kommer nästa helg iaf.

Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorrn! Matte första lektionen, längtar* Men imorrn kommer alla tvåor och treor! Läskigt!

God natt!


Härlig dag

Idag slutade jag vid 11 och åkte med min kompis Linnea hem till henne. Pratade mycket om skolan såklart :)

Men nu sitter jag och kollar på Sagan om ringen på 3:an, alla tre filmer sänds typ idag, imorrn och på söndag. Tänkte kolla på alla, tycker dem är så bra :D



Dag två

Andra dagen på gymnasiet var inte lika pirrigt och nu vet jag vart jag ska gå överallt iaf :) Blev lite stress imorse eftersom jag trodde vi började halv tio men vi började halv nio! Så hann inte äta frukost eller knappt föna håret utan fick skjuts av mormor och hann med en buss som gick en halvtimme innan som tur va! I uppsala fick jag skjuts av pappa till skolan och sprang typ in till klassrummet och hann precis!
Så idag blev vi tilldelade skåp och hade typ en lek där man skulle sitta två och två och typ ta reda på "fakta" om den andra personen och sen berätta för alla om den andra personen. Och så gick vi på en liten rundvandring i skolan och tror att jag hittar hyfsat bra nu :)


Här är kläderna jag hade idag också :)


Hemma hos Elaine

Just nu är jag hemma hos Elaine, en kompis till mig. Gick hem till henne efter jag kom hem efter skolan, så nu sitter jag här och äter ett äpple och pratar om skolan :)


Min outfit

Detta hade man på sig idag då, ville ha det lite enkelt och tur att jag valde jeans för att det regnade typ hela dagen! Träffade många människor idag, kommer typ knappt ihåg så många, men några namn kan jag iaf. Många Elin... Imorrn ska vi lära känna varandra mer och kolla runt på skolan, ska försöka lära mig alla miljontals korridorer :S




Jag döööööööööör!!

Börjar gymnasiet imorrn och är så himla nervös att jag dör! Men nu vet jag iaf vart skolan ligger, men vet inte hur jag ska ta mig dit :S Det får gå som det går, överlever nog... nästan! Haha!
Har precis valt klart min outfit och blir nog en ganska enkel med jeans, kilklackar och en oversize blå tröja med en nitbälte. Ska ju regna imorrn och vill inte vara för överklädd. Men på torsdag blir det nog en kjol med några av mina nya strumpbyxor :)

Önska mig lycka till! Lägger nog upp en bild på moi imorgon bitti så ni får se mig på min första skoldag på gymnasiet!

Men nu ska jag gå och lägga mig och försöka få lite sömn! God natt!


Shopping

Idag har jag varit ett köpcenter som heter Gränby och där köpte jag bara en sak till min syster som fyller år på tisdag, hade tänkt köpa en kjol  till mig själv också på GinaTricot, men fanns inte i min storlek :( Så får beställa den istället.

Kläder

Idag kom lite kläder som vi beställt från HM, men saknar fortfarande en skjorta, en halsduk och en tröja från beställningen som kommer typ i september och oktober(!) Fick iaf mina leggins och strumpbyxor :)

Ett par med små svarta prickar och ett med stora prickar.

Leggins med skinnimitation på knäna, som passar till mina nya skor.


Tidigt födelsedagsfirande

Idag vid kl 18 kom min farmor, min faster och min kusin för att fira min syster som fyller 18 nästa tisdag. Så hon fick typ pengar och presentkort. Känner att jag också vill fylla år nu så jag får mer pengar. Har ganska lite av dem nu..



Nu ska jag iaf bege mig till sängen och filmkväll med Scooby Doo på 6:an ;)


Seg morgon..

Ställde klockan vid 9 och tänkte imorrn ska jag gå upp tidigt! Eller inte, somnade om och blev väckt av mamma vid tio i 12! Gick ändå inte upp då utan vid halv ett.. Känner att jag måste skärpa mig till skolan. Men bara älskar att sova!


En morgon(eftermiddags)trött jag.. Och ja, jag har gårdagens kläder :P


Danska hollywoodfruar

Sitter nu att kollar på danska hollywoodfruar. Dem är så tragiska att man bara kan gråta.



Skor! <3

Här är ett par skor jag köpte i fredags förresten när jag var in till Uppsala med min kompis Linnea.



Har verkligen letat och letat efter ett par skor i kilklack och äntligen hittat dem, är jättebekväma att gå i också. Finns på skopunkten för 349 kr.


Muuffins!!

Idag kom min kompis Elaine hit och hjälpte mig med bloggen. Tack Elaine (Länk här) för att du hjälpte mig! Och tack designadinblogg.se! :) Utan er hade jag fortfarande suttit här med ett gigantiskt frågetecken i pannan.

Iaf! Idag när hon var här började det mullra jättemycket! Men det gick över sen så vi kunde fortsätta med bloggen. Under tiden det mullrade och åskade så bakade vi muffins! Kladdkakesmet i muffinsformar rättare sagt och de blev riktigt goda! Sitter faktikst och mumsar på en nu :) Känn er avundsjuka!





Hola!

(Nej, jag är inte spansk för rubriken ;)) Hej iaf, jag är en tjej på 15 år, 16 i december. Mode och kläder är min största passion, men det betyder inte att jag går runt och köper saker för 1000 spänn. Alla har en personlig stil och det spelar inte hur stor roll hur mycket pengar man lägger på kläder.
Jag börjar snart gymnasiet, där ska jag gå hantverksprogrammet inriktning stylist. Längtar verkligen, men det är så himla pirrigt!! Min största dröm är att jobba som proffessionell make-up och stylist i USA.

Tänkte att det var dags att starta en blogg så alla kan få en inblick i mitt liv och förhoppningsvis tycker att det är intressant.





RSS 2.0